Priser og produkter hos Human Dice Media
Alle priser er inkl. moms og er oplyst i danske kroner. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Priser på tilbud er kun gældende, så længe vi har det på lager. Der tages forbehold for eventuelle fejl, i form af tastefejl eller opdateringsfejl inkluderet. Skulle det ske at den bestilte vare ikke længere er i sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren. Der kan også være variation, og forskelle i farver i forhold til de billeder der vises på hjemmesiden.

Betaling
Efter endt bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Dette er et bevis for at vi har modtaget din ordre. Hvis det uheldige skulle ske, at vi ikke har et eller flere af produkter du har bestilt, får du selvfølgelig beløbet retur.

Ved køb af varer fra vores online butik vil beløbet blive trukket så snart ordren er blevet modtaget og fuldført.

Du kan betale med online med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort Mastercard.

Bemærk ved betaling med kredit/betalingskort pålægges kortselskabets gebyr på 3% af transaktionen.

Retur- og fortrydelsesret
Hos Human Dice giver vi penge retur, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit produkt. Ved kurser gør de nævnte betingelser sig gældende.

Sikker betaling online Dansk lovgivning kræver sikker betaling via nettet. Der ligger et fast regelsæt for betaling over nettet, der har til formål at yde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Det er kortudstederens ansvar (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lign.), der har pligt til at betale beløbet tilbage. Kortudstederen kan så bagefter kræve penge fra butikken, der har trukket beløbet.

Personfølsomme oplysninger
Alle transaktioner gennem humandice.com er krypteret og underlagt gældende lovgivning inden for området. Humandice.com videregiver ikke personfølsomme oplysninger så som navn, adresse, kontonummer, kortoplysninger o.lign. Humandice.com forbeholder sig retten til at opbevare kundedata udelukkende til brug i tilfælde af problemer eller tvivlsspørgsmål i forbindelse med køb eller bestillinger. Læs mere om betingelserne for brug af data her.