Lær at skrive en roman! Sådan gør du.
Vi afholder to LIVE ONLINE WORKSHOPS i to weekender i efteråret 2020:
Et for dig, der gerne vil lære alle de professionelle forfatteres værktøjer og et hvor du lærer alt om romance og alle undergenrerne.
Kursus A: Den 24.-25. oktober holder vi kursus i romanskrivning, hvor du lærer værktøjerne til at få læserne og forlagene til at juble.
Vi er flere undervisere på kurset og veksler mellem oplæg med teori og eksempler og inspirerende øvelser om fx genrer, kreativitet, skrivedisciplin, hjerneforskning, effektivitet, synsvinkler, dialog, karakterer, dramaturgi-modeller, åbninger og slutninger.
Du lærer metoder til at planlægge din skrivning, få ideer, udvikle dem og til at holde humøret oppe.
Kurset er både for dig, der er i gang og dig der vil i gang. Begrænset antal deltagere.
Pris 1.995,- (inkl moms)

FÅ SUCCES SOM FORFATTER: Lær de professionelle romanforfatteres superværktøjer

Kursus B: Den 7.-8. november fordyber vi os i romance-genren, hvor du skal lære værktøjerne til at skrive en fed en af slagsen.
Vi er flere undervisere på kurset og veksler mellem teori og eksempler og sjove, overraskende, rørende, dejlige, svære og inspirerende skriveøvelser.
Du lærer metoder til at planlægge en romance, så den rammer genren rent og du lærer, hvordan du skaber hovedpersoner, man har lyst til at heppe på og forelske sig i. Vi taler om de forskellige undergenrer, om synsvinkler, dialog, erotiske undertoner og scener, humor, stærke kvinder og masser af følelser.
Du lærer også, hvordan du finder ideer og inspiration og holder dampen(!) oppe undervejs.
Kurset er både for dig, der er i gang og dig der vil i gang – og også for dig som har taget kursus A. Max 12 deltagere.
Pris 1.995,- (inkl moms)

GØR DINE LÆSERE FORELSKEDE: Lær hvordan du får succes med romance

Er du allerede nu nysgerrig på hvad du kan gøre for at blive en bedre forfatter? Så tag fx et kig på DR’s guide med 5 gode råd fra bogbranchen. Indlægget findes her. Lær at skrive roman, nemt og enkelt.
 
Tilmeld dig nyhedsbrevet for at blive opdateret om kurserne:

NYHEDSBREV

Tilmelding til nyhedsbrev om kommende bøger, kurser og konkurrencer